miercuri, 24 martie 2010

Clipe.:)

Stand frumos pe scaunul din fata calculatorului si uitandu-ma buimaca la monitor ..stau si ma gandesc ..cum ar fi sa fiu un fluture..dupa cum stiti fluturii nu traiesc decat o singura zi pe Terra.
Un fluture.. creatura aceea gingasa ..cu aripi multicolore ..care se bucura din plin de cele 24 de ore pe care le are pentru a explora lumea asta atat de mare ...cateodata ma gandesc ca ..fluturii chiar daca nu pot vorbii ..fluturii simt ..ei stau pe Pamant pentru a depune alte oua ...dupa care ..se avanta in misterele lumii.. in misterele vietii..profita de toate clipele...de toate orele pe care le are la dispozitie ..profita de orice secunda ,de orice minut ..pe care il are ...
Se duce inainte si tot inainte prin necunoscut ...prin lumea asta mare ..si plina de ura ..da ..plina de ura ..spre deosebire de aceste mici creaturi cu inima mica ..dar cu multe sentimente ..pentru ca stiu sa profite de orice secunda pe care o au ..
Zburand descopera ..noi locuri ..fiecare cu cate o istorie ..fiecare cu cate un secret ..fiecare cu cate o regula ..
Acest fluturas ...nu va inceta sa spere ..pentru ca traieste o zi ..o singura zi ..o zi ..care ..pentru el ..poate parea o eternitate acele clipe ..pentru el sunt ani ...ani pe care ...noi poate i-am lasat in urma ..pierzandu-ne timpul cu tot felul de porcarii..acest fluture se bucura de tot ce are imprejur si cu bune si cu rele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu