miercuri, 24 martie 2010

Iubeste ...

Ma uitam ..pe un anumit blog(nu dau nume) si la un momentdat ....mi-au atras privirea aceste cuvinte...
Cum se face treaba asta de fapt? Cum se iubeste? Ar trebui sa se inventeze un manual de folosire al iubirii , prospecte pentru fiecare sentiment in parte , cu termen de expirare si reactii adeverse.
Iubeste-l pentru ce nu are , pentru ce nu-ti ofera , iubeste-l pentru ce-ti ofera.
Un manual de folosire ??
Cum sa se inventeze asa ceva ??
Cand iubesti nu iti dai seama cate sentimente pui ..sau cate sentimente nu pui ...poate iubesti dar nu iti dai seama ...iar cand iti dai seama ...deseori ..e prea tarziu..
Dragostea nu este un medicament ..cu prospect ...sau ..sa ..aiba un manual de folosire ..sa iti spuna cum trebuie sa faci ...ce trebuie sa faci ..cat trebuie sa iubesti ...
Dragostea e totul ...si pot spune ca putem traii din ea...
Dragostea nu expira niciodata ..daca este dragoste adevarata ...daca ne amagim unul pe altul mai mult suferim ...
Nu poti tine un om langa tine cu forta iar daca il iubesti cu adevarat ar fi mai bine sa ii dai drumul ...sa il lasi sa plece ...cu toate ca vei suferii ..dar dragostea te face sa il lasi sa plece ..
Cand nu ai ..iubesti mai mult ...il iubesti pentru ce este ..nu pentru cine este ...
E frumos sa simti acei mici fluturasi care se zbat in stomac cand l-ai zarit ...cand l-ai vazut ..cand l-ai privit atent si l-ai placut ..acei mici fluturasi sunt intretinuti de dragoste ..de iubire ...
"A iubii" si "A fi indragostit" sunt doua lucruri foarte diferite ..Nu ai putea sa inseli un om de care esti indragostit ..dar ai putea insela un om pe care il iubesti ..
Rasfoind cartea de romana am dat ..peste o fraza foarte interesanta ..care suna cam asa ..
"Iubind pe cineva l-ai luat in inima ta fara a pierde ceva"
Frumos spus ..asa se intampla si in viata de zi cu zi ..cand iubesti ..cand simti ..cand te doare ..si cand plangi ...
Am intalnit persoane ..care imi spuneau ...
"Daca plang ..dau dovada de slabiciune"
Nu este adevarat ...chiar din contra daca plangi dai dovada ..de blandete ...si ca nu ai o inima de piatra ...
Ascultam intr-o zi melodia ..de la Taxi-Si baietii plang cateodata ..
As vrea sa cred ..ca baietii care plang ...plang pentru ca ii doare ..nu pentru ca aceea fata le-a ranit orgoliul.. cateodata baietii sufera mai mult de cat suferim noi ..fetele ...sufera pentru ce nu a putut fi ..sau pentru ca au mai avut vise spulberate ..cu toate ca noi fetele ne framantam ..plangem ..ei se framanta mai mult ca noi .
Dar sa revenim la termenul de iubire ..cel mai frumos sentiment care ne-a fost daruit ..iubirea este si mai mare ..atunci cand iti este impartasita ...nu inceta sa iubesti ..nu inceta sa simti ..chiar daca ai avut vise spulberate de apa rece a marii ..tot ce trebuie sa faci este sa simti ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu